Taksikuljetukset kaikenkokoisille ryhmille Kuopiossa ja muualla Suomessa!

taksi

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja miellyttävän kuljetuspalvelun: hoidamme taksikuljetukset pienistä paikallisajoista aina pidempiin kuljetuksiin ympäri Suomen!

Kalustoomme kuuluvat tilataksi/invataksi sekä perustaksi. Päivitämme ja huollamme kalustoamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset taksikyydit – elokuussa 2018 kalustomme vahvistuukin kokonaan uudella autolla! Meille Tommin Taksilla myös ekologisuus on tärkeää: pidämme huolen, että autojemme päästöt ovat mahdollisimman pienet. Valitessasi meidät valitset ympäristöystävällisen taksin.

Tilataksi / invataksi

tilataksi

Tilataksilla hoidamme erilaisten ryhmien kuljetukset (max. 8 hlö). Voit tilata meiltä kätevästi kuljetuksen ryhmällesi vaikkapa lentokentälle tai ravintolaan!

Tilataksimme on hyvin varusteltu, joten pitkäkin matka sujuu joutuisasti: pidämme tarvittaessa matkaeväät viileinä kylmälaukussa ja tarjoamme matkalukemiseksi uusimmat iltapäivälehdet. Taksimme on lisäksi varusteltu pyörätuolinostimella ja toimii näin samalla invataksina. Invataksi on varusteltu kahdella pyörätuolipaikalla ja tarvittaessa voidaan käyttää myös auton omaa pyörätuolia. Invataksissa esteetön liikkuminen on huomioitu.

Joko mennään? Tilaa taksi numerosta 0400 670 707!

Tilaa taksi

p. 0400 670 707